AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç ve silah görmek

Kahve falında kılıç ve silah görmek

Kahve falında kılıç ve silah görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kılıç ve silah gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında kılıç ve silah görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kılıç görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç yaptırmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye inanılır.

Kahve falında kılıçı kınından çıkarmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçla insan kesmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla baş kesmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kılıç aldığını görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir