AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılı temizlemek

Kahve falında kılı temizlemek

Kahve falında kılı temizlemek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kılı temizlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı temizlemek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek büyük bir özgüven kazanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kulak kılı temizlemek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir