AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl yolduğunu görmek

Kahve falında kıl yolduğunu görmek

Kahve falında kıl yolduğunu görmek yükseleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kıl yolduğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan öğüt alabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden kıl yolmak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kasık kılı yolmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine yorulur.

Kahve falında kıl yolduğunu görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan kıl yolmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kıllarını yolmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir