AnaSayfa / Genel / Kahve falında oya sökmek

Kahve falında oya sökmek

Kahve falında oya sökmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında oya sökmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında oya sökmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına delalet eder.

Kahve falında oyalı havlu görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyalı yazma görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tülbent oyası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında iğne oyalı yemeni görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu oya görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret eder.

Kahve falında havlu kenarı oyası görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında oyalı başörtüsü görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir