AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek sökmek

Kahve falında çiçek sökmek

Kahve falında çiçek sökmek seçkin bir eleman haline geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kazancının çok düşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında çiçek sökmek gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında çiçek sökmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçeği kökünden sökmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kökünden çiçek sökmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dişini sökmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında ördüğünü sökmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazak sökmek en gösterişli arabalara bineceğine, öz güven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kalp sökmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlek sökmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kendi geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir