Kahve falında kıl dökmek

Kahve falında kıl dökmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kıl dökmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Kahve falında kıl dökmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıl kurdu dökmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çayın demini dökmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül dökmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma dökmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında inek sütü dökmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet eder.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir