AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl kurdu dökmek

Kahve falında kıl kurdu dökmek

Kahve falında kıl kurdu dökmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıl kurdu dökmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ön plana çıkarıp, bambaşka bir şekle dönüştürmeniz, fikirlerinizden faydalanabilecek kişileri çok etkileyebilir.

Kahve falında kıl kurdu dökmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işarettir.

Kahve falında makattan kurt dökmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırsak kurdu dökmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret eder.

Kahve falında idrarla kurt dökmek itibarın ve makamın yükseleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kurt dökmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında kıl dökmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kıl kurt görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, ufkunun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışkıda kıl kurdu görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir