AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma dökmek

Kahve falında dondurma dökmek

Kahve falında dondurma dökmek darda kalacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dondurma dökmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Kahve falında dondurma dökmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine delalettir.

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, eline büyük paralar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dondurma kesmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı dondurma yemek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma hediye almak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dondurma almak yemek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karışık dondurma görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir