AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı ters kıblede kılmak

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, parasının ve malının da artacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Kahve falında kıbleye ters dönüp namaz kılmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işaret eder.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, ün yapmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak fakirlik ve yokluk göreceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak üzüntü yaşamaya, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir