AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıble sormak

Kahve falında kıble sormak

Kahve falında kıble sormak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında kıble sormak gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Kahve falında kıble sormak zenginliğini kaybedeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıble aramak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye doğru namaz kılmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak tartışmalı bir işe girileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında kıbleyi ters durmak fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kıbleye karşı namaz kılmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir