AnaSayfa / Genel / Kahve falında keyifli olmak

Kahve falında keyifli olmak

Kahve falında keyifli olmak başın borçlularla belaya gireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keyifli olmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Kahve falında keyifsiz olmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında keyifli olmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, rahat bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keyifle sigara içmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir