AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle eti yemek

Kahve falında kelle eti yemek

Kahve falında kelle eti yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında kelle eti yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında kelle eti yemek hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle eti görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan kellesi yemek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek işsizlerin iş sahibi olacağına, başarılarının katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle yemek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kelle paça yemek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kuzu kellesi yemek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında insan kellesi yemek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir