AnaSayfa / Genel / Kahve falında cini yemek

Kahve falında cini yemek

Kahve falında cini yemek işlerin toparlanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında cini yemek gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Kahve falında cin biber yemek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cini yemek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cin yemek eline geçen malları tutamayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cinlerle yemek yemek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cin biberi yemek büyük bir tartışma yaşayacağına, borca batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi cin olarak görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında cine dokunmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kılığına girmiş cin görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir