AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının adet kanı görmek

Kahve falında kadının adet kanı görmek

Kahve falında kadının adet kanı görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, durgunlaşacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, tartışmaların son bulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında kadının adet kanı gördüyseniz:

  • İlişkinizi, kariyerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda kesin adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kadının adet kanı görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Kahve falında adet kanı yemek hayır duaları alınacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette adet kanı görmek gelişim içine girileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek kazancının da aynı oranda artacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok adet kanı görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının adet kanı görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir