AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk yediğini görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk eti yediğini görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına inanılır.

Kahve falında birinin tavuk yediğini görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sorunların teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir