AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yediğini görmek

Kahve falında tavuk yediğini görmek

Kahve falında tavuk yediğini görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kazancın artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk yemeği yediğini görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında çiğ tavuk yediğini görmek hacetinizin giderilmesine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış tavuk yediğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin tavuk yediğini görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir