AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tavuk yediğini görmek

Kahve falında birinin tavuk yediğini görmek

Kahve falında birinin tavuk yediğini görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, geriye doğru gideceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk eti yediğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış tavuk yediğini görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında kızarmış tavuk yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kanadı yediğini görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir