AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk eti yediğini görmek

Kahve falında tavuk eti yediğini görmek

Kahve falında tavuk eti yediğini görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karşılıksız bırakmayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk eti yediğini gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk eti yediğini görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış tavuk yediğini görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tavuk yediğini görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında tavuk yedirmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir