AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk döner yediğini görmek

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, kendi işini kuracağına, kazancın gittikçe azalacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk döner yediğini gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası tavuk döner yemek maddi konuların çözüme kavuşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk döner görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tavuk döner yemek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk döneri görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında et döner yediğini görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dürüm döner yemek ortaklı işlere girileceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş döner yemek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir