AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının süt içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının süt içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının süt içtiğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının süt içtiğini gördüyseniz:

  • Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının süt içtiğini görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında süt içen kedi görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine inanılır.

Kahve falında hastaya süt içirmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye süt içirmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğe süt içirmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında birisine süt içirmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ineğe süt içirmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir