AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine süt içirmek

Kahve falında birisine süt içirmek

Kahve falında birisine süt içirmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine süt içirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında süt içtiğini görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, elinin sıkışacağına yorulur.

Kahve falında birisine süt içirmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ineğe süt içirmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt içen görmek ailesini de mutlu edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının süt içtiğini görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işarettir.

Kahve falında süt içen birini görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında süt içerken görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında süt içen kedi görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir