AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biberonla süt içtiğini görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Kahve falında biberonla süt içirmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek dolayısıyla işlerin bozulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biberondan süt içmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt dolu biberon görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir