AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sırtında kıl görmek

Kahve falında arkadaşının sırtında kıl görmek

Kahve falında arkadaşının sırtında kıl görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, korkularının yok olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, her zaman haklının yanında olacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, kazancın arttırılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sırtında kıl gördüyseniz:

  • Daha ayağı yere basan sunumlar yapmak, öneri veya açıklamalar getirmek ya da sözler vermek istediğinizi elde etmenizde size daha fazla fayda sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşının sırtında kıl görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, pek az kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı kadın sırtı görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta kıl görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında kıllı sırt görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında sırtının kıllandığını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında kıl görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir