AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin dizine yatmak

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sorunların tarihe karışacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün dizine yatmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında eşinin dizine yatmak onları gücendireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin dizinde yatmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin dizine yatmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hedeflerini tutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizine yatmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin dizine yatmak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir