AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin resmini görmek

Kahve falında kendinin resmini görmek

Kahve falında kendinin resmini görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinin resmini gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Kahve falında annenin resmini görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan resmi görmek çok zor durumlara düşeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet eder.

Kahve falında babanın resmini görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi vesikalık resmini görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bebek resmi görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah resmi görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek resmi görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir