AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında hazreti aliunin resmini gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek yüksek bir makamı olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazreti ali görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına inanılır.

Kahve falında hazreti aliunin kabrini görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında hazreti aliuyi görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir