AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek resmi görmek

Kahve falında çiçek resmi görmek

Kahve falında çiçek resmi görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek resmi gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Kahve falında çiçek resmi görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, planlı ve programlı davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek resmi yapmak beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek resmi çizmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, malının ve kazancının tam olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın resmini görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe resmi görmek güvenini sarsacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz resmi çizmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz resmi görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek resmi çizmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir