AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin resmini görmek

Kahve falında annenin resmini görmek

Kahve falında annenin resmini görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine yorulur.

Kahve falında annenin resmini gördüyseniz:

  • Dikkatli anonslar yapmanızda fayda var.

Kahve falında ölen annenin resmini görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında annenin resmini görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne resmi görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin resmini görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin resmini görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin resmini görmek ağlayacağına, bol nimete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kadın resmi çizmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında gemi resmi görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir