AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi vesikalık resmini görmek

Kahve falında kendi vesikalık resmini görmek

Kahve falında kendi vesikalık resmini görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, o masumların bedduasını alacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalet etmektedir.

Kahve falında kendi vesikalık resmini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kendi vesikalık resmini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında vesikalık fotoğrafını görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kendi vesikalık fotoğrafını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vesikalık görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vesikalık fotoğraf çektirmek torunlarına dahi yeteceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında vesikalık fotoğraf görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında bebek resmi görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin resmini görmek yeni ev eşyaları alınacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir