AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevgilisini öpmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisini öpmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisini öpmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisini öpmek gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sevgilisini öpmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek hayırlı haberler duyacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi boyundan öpmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin elini öpmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili öpmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir