AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığım sevgiliye sarılmak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barışmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığım sevgiliyi görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrılmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yaşamdan istediklerini alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir