AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek zararının büyük olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, amacına ulaşacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek kendi işinin sahibi olacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle evlenmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle evlenmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında evlenmek ve ayrılmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek kolaylık elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir