AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığınız sevgilinizi görmek

Kahve falında ayrıldığınız sevgilinizi görmek

Kahve falında ayrıldığınız sevgilinizi görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, bereketin artacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığınız sevgilinizi gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin evine gitmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, başarısının artacağına yorulur.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliye sarılmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin ayrıldığını görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak atılan adımların boşa çıkacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından ayrılmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek aile içinde saadetinin artacağına, mevkilerinin yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin annesini görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir