AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgilinin ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgilinin ayrıldığını görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarının biteceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinin ayrıldığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin ayrıldığını görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, istediklerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle ayrılmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgili olmak ve ayrılmak işlerinde başarı elde edeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sorunlarının da çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak tüm dileklerinin gerçek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir