AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi görmek

Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi görmek

Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, işlerine dört elle sarılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi görmek maddi gücünün katlanacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yürümek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuk etmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi namaz kılarken görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir