AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak

Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak

Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, herkesin şaşırtılacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneklerinizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak mücadeleci durumlara girebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle yüzük takmak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle yüzük takmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine yüzük takmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden yüzük almak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir