AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arkadaşınla gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek işlerinin kapanacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin arkadaşını görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasını sevdiğini görmek kafasının rahat edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi istemek geçecek güzel bir ömre, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kucaklamak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir