AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin arkadaşını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin arkadaşını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin arkadaşını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Kahve falında sevdiğin kişinin arkadaşını görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evinde görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste sevdiğin kişiyi görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden kırmızı gül almak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir