AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle yürümek

Kahve falında sevdiğin kişiyle yürümek

Kahve falında sevdiğin kişiyle yürümek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, bunalıma düşeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yürümek gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyle yürümek şansın ve kısmetin açılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yürümek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek yolculuğa, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle yolda yürümek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle karda yürümek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, zor durumda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla yürümek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinle yağmurda yürümek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir