AnaSayfa / Genel / Kahve falında vapurda gezmek

Kahve falında vapurda gezmek

Kahve falında vapurda gezmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, işinde en iyisi olacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında vapurda gezmek gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Kahve falında vapurda gezmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında denizde vapurla gezmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vapurla denizde gezmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vapurla gezmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz vapur görmek stresli bir ortama gireceğine, sağlık içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vapuru kaçırdığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde vapur görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir