AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu vapuru görmek

Kahve falında yolcu vapuru görmek

Kahve falında yolcu vapuru görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında yolcu vapuru gördüyseniz:

  • İş birlikleri yoluyla büyüyebilir, sevgilinizle ilişkilerinizde fikir çatışmalarına dayalı bir gelişim yaşayabilir veya fazlasıyla birbirinizin üzerine düşebilirsiniz.

Kahve falında yolcu vapuru görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz vapuru görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine işarettir.

Kahve falında vapurda gezmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vapur beklemek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, refah düzeyinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vapurun battığını görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalettir.

Kahve falında vapurla denizde gezmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde vapura binmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir