AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sümük görmek

Kahve falında siyah sümük görmek

Kahve falında siyah sümük görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sümük gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Kahve falında siyah sümüklü böcek görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Kahve falında siyah sümük görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işarettir.

Kahve falında elde sümük görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Kahve falında bebek sümüğü görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, Allah katında yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman sümük görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun sümüğünü silmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sümük kusmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında sümük yemek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir