AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini suçlu görmek

Kahve falında kendini suçlu görmek

Kahve falında kendini suçlu görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kendini suçlu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Kahve falında bir suçlu görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında suçlu yakalamak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında suçlu duruma düşmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, alım gücünün zayıflamayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini suçlu görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine inanılır.

Kahve falında bir suçluyu yakalamak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında suçluyu saklamak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye alamet etmektedir.

Kahve falında suçlu birini öldürmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına işarettir.

Kahve falında suçlunun yakalandığını görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir