AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçluyu saklamak

Kahve falında suçluyu saklamak

Kahve falında suçluyu saklamak şöhret ve itibar kazanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, para sahibi olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında suçluyu saklamak gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında suçluyu saklamak hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suçlunun yakalandığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalet eder.

Kahve falında suçluluk duymak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suçlu olduğunu görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında suçluları yakalamak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında suçlu duruma düşmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suçlu birini görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında suçludan kaçmak adının tüm dünyaya yayılacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir