AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçlu duruma düşmek

Kahve falında suçlu duruma düşmek

Kahve falında suçlu duruma düşmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında suçlu duruma düşmek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında suçlu duruma düşmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında gülünç duruma düşmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin zor durumda olduğunu görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasını zor durumda görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini zor durumda görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir