AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçlu yakalamak

Kahve falında suçlu yakalamak

Kahve falında suçlu yakalamak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kısmetlerinin artacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, borçlarını ödeyeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında suçlu yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında suçlu yakalamak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında suçluları yakalamak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, huzur ve mutluluk bulacağına işaret eder.

Kahve falında suçluyu yakalamak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suçlu yakaladığını görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir suçluyu yakalamak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suçludan kaçmak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suçluyu saklamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir