AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçlu birini öldürmek

Kahve falında suçlu birini öldürmek

Kahve falında suçlu birini öldürmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suçlu birini öldürmek gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında suçlu öldürmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında suçlu birini öldürmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak rahatlığa erileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suçlu kovalamak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalet eder.

Kahve falında suçlu yakalamak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında suçluyu saklamak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Kahve falında suçludan kaçmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin suçlu olduğunu görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir