AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir suçlu görmek

Kahve falında bir suçlu görmek

Kahve falında bir suçlu görmek arzularının yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine işarettir.

Kahve falında bir suçlu gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Kahve falında suçluyu saklamak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suçlu görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, helal rızka sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında suçlu birini görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında suçlu hissetmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suçlu olmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında suçluluk duymak zorlukların ve sorunların aşılacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulur.

Kahve falında suçludan kaçmak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir suçlu görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir