AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini subay görmek

Kahve falında kendini subay görmek

Kahve falında kendini subay görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini subay gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek verimli işlere gireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini subay görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil subay görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan subay görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında subayı görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Kahve falında subay şapkası görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendini subay olarak görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir