AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalettir.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulduğunu görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sıkıntılı görmek anne duasının açılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına alamet eder.

Kahve falında kızını sıkıntılı görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek kazancının tükenmeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sıkıntılı olduğunu görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir